Er is geen persoonlijk leiderschap mogelijk zonder een gezonde dosis van daadkracht. Weg met het oneindige denken en overdenken. Tijd voor actie!


Het traject “Van denken naar daadkrachtig doen” begeleid je in het maken van jouw keuzes, om deze dan ook verder te implementeren, stap voor stap.

 

Door dit traject ga je minder keuzestress ervaren en een einde maken aan je uitstelgedrag. 

€195,-

Online traject
‘Van Denken Naar Doen’

Online traject van 5 weken
7 modules
Inclusief de priOptimizer (twv 39,95euro) – www.priOptimizer.com

Toegang tot de InsideUp Online Academy

Voor wie?

Je levert goed werk op, je werkt hard, maar je wilt en kunt meer uit je leven halen? Je stelt jezelf regelmatig de vraag “wat heb ik vandaag nu eigenlijk gedaan” terwijl je moe in de zetel ploft? 

Je leest boeken of artikels over hoe het beter doen, je luistert naar audio’s, je weet veel, maar brengt weinig van wat je weet ook daadwerkelijk om in praktijk omwille van de tijd, omwille van angst om te falen, omwille van allerlei goed gekende excuses, …? 

En toch zoek je verder, hongerig naar meer voldoening, nieuwsgierig naar hoe anderen het doen; en nu heb je voor jezelf beslist dat je wel bereid bent om te doen wat nodig is om er helemaal voor te gaan? Genoeg gezeurd en uitgesteld, nu ben je klaar om je volgende kwantumsprong te realiseren? Je wilt snel resultaat, op korte termijn, maar weet ook dat als je op lange termijn de vruchten wilt blijven plukken van je effort dit een fundamentele wijziging van je zal vergen in het nemen van keuzes?

Heb je dikwijls het gevoel geleefd te worden?  Of weet je “wat en hoe” je iets moet doen, maar betrap je jezelf er te dikwijls op het niet te doen? 

Wil je eindelijk JA zeggen aan JOUW leven, op een efficiënte en effectieve manier? 

 

Herken jij je hier in?  Dan is dit traject een must voor jou.

Wat kan je verwachten?

Je ontvangt een krachtige tool, de priOptimizer, die je zal ondersteunen om alle opgedane concrete kennis om te zetten in actie. Met goesting doe je wat nodig is om van elke dag een optimale dag te maken, in lijn van wat je wilt bekomen. Je weet precies wat hiervoor nodig is.

Deze workshop is helemaal op het lijf geschreven voor mensen die bewust kiezen om nu eindelijk voor resultaten te gaan, om nu eindelijk hun leven te leiden, om nu eindelijk te doen wat nodig is hiervoor. Je bent duidelijk klaar met zeuren en naar anderen wijzen en neemt dit duwtje in de rug ter harte om er helemaal voor te gaan.

Een greep uit de thema’s die aan bod  komen:

 • Hoe je je leven kan leiden: het proces hiervoor nodig van A tot Z.
 • Een duidelijk en concreet opbouwend plan van hoe je steeds beter kunt worden in dit proces.
 • De kracht van kiezen.
 • De noodzaak van zelfzorg.
 • Hoe je jezelf elke dag kan verbeteren, met goesting en plezier.
 • Met kennis van je brein kun je intenties wel beginnen realiseren, in plaats van saboteren.
 • Hoe je priOptimizer in gebruik nemen om het maximale uit elke dag te halen, met voldoening en rust in het hoofd als resultaat.
 • Wat nodig is om het gevoel van “geleefd te worden” achter je te laten; m.a.w. hoe je maximaal de creator van je eigen leven kunt worden
 • Het belang van een ondersteunende mindset; en hoe je hiervoor bewust kunt kiezen, zelfs in stresserende situaties.
 • Welke fundamenten cruciaal zijn voor je welzijn, je veerkracht en je draagkracht; en hoe deze een plaats te geven in je dagdagelijks leven.
 • Verschillende tools voor meer focus in jouw leven.
 • Adhv het CHOICE-model gaan we van denken naar daadkrachtig doen.

 

Kortom, tal van tools en inzichten om van “weten” naar “doen” te gaan; om van jouw dromen, effectief ook jouw leven te maken.


Jouw ‘Persoonlijk leiderschap’ ter harte nemen, zal helpen om je ‘ondernemersmentaliteit’ naar het niveau 
te brengen dat nodig is om dag in, dag uit beslissingen te nemen in lijn met je doelen.

€195,-

Online traject
‘Van Denken Naar Doen’

Online traject van 5 weken
7 modules op jouw ritme
Inclusief de priOptimizer (twv 39,95euro) – www.priOptimizer.com

Toegang tot de InsideUp Online Academy