Met meer impact én visie communiceren zal ervoor zorgen dat jij niet alleen meer mensen weet te bereiken met je verhaal, maar dit ook met veel meer vertrouwen gaat doen.

Jouw stem laten horen, ten volle achter jouw verhaal  gaan staan is wat dit traject Presenteren met inzicht én effect jou te bieden heeft.

Je zal zo vanuit je persoonlijk leiderschap impact hebben op je professioneel leiderschap.

 

€399,-

Traject
‘Presenteren met inzicht én effect’

3 sessies van halve dag (blended live en online)
Inclusief theorie én praktijk
Inclusief werkboek en materiaal

Toegang tot de InsideUp Online Academy

Wat kan je verwachten?

Dit traject wordt aangeboden onder vorm van workshops van telkens een halve dag. 
Gedurende dit traject gaat een groep samen aan de slag met een coach/facilitator van InsideUp. 

Na workshop 1 – dé theorie- weet jij hoe de presentatie het best overkomt; wat de nodige voorbereidingen zijn en het nodige perspectief dat hij voor ogen dient te houden. Je krijgt onmiddellijk toegang tot de InsideUp Academy waar je onmiddellijk kan starten.

Na workshop 2 – dé praktijk met extra inzichten en tools – weet je niet alleen, maar voel je ook, de impact van je eigen belemmerende gedachten en overtuigingen. Je zal leren hoe deze om te buigen. Ook wordt tijdens deze 2de workshop geleerd hoe met welke type vragen om te gaan. Slotsom, de theorie in de praktijk van A tot Z.

Tijdens workshop 3 – Je zal de lessen uit de theorie én uit de praktijk in een veilige omgeving kunnen oefenen. Het doel hiervan is om het zelfvertrouwen in presenteren/communiceren te boosten.

€399,-

Traject
‘Presenteren met inzicht én effect’

3 sessies van halve dag.  (blended : live en online)
Inclusief theorie én praktijk
Inclusief werkboek en materiaal

Toegang tot de InsideUp Online Academy