Bruisen van energie, dag in dag uit, in de week en in het weekend. Wie zou daar niet voor tekenen?

Als je bruist van energie kan je de wereld aan, je doelen en bijhorende activiteiten lijken dan niet meer het einde van de wereld, maar zijn binnen je bereik. Je zelfvertrouwen krijgt een boost en je leeft en geniet ten volle van jouw leven.

Om lichamelijk te bruisen van energie zijn er vier belangrijke fundamenten die je altijd in acht moet nemen. Deze vier fundamenten zijn: je slaap, je voeding, je beweging en je ademhaling. Ze worden niet voor niets de fundamenten van je lichamelijke energie genoemd, want zodra er eentje verwaarloosd wordt en hierdoor op los zand komt te staan, kan je je al voorstellen wat er met jouw lichamelijke energie gebeurt… Ze zakt in elkaar als een pudding.

 Wil jij de energie voelen om al je doelen waar te maken, niet alleen op korte termijn, maar ook op lange termijn? Dan zet je best structureel, bewust en gedisciplineerd in op je fundamenten van persoonlijk leiderschap.

Elk huis dat duurzaam en gezond is, staat op een stevig fundament. En zo is het ook precies voor ons. Alleen beseffen we dat maar echt wanneer we ons huis voelen daveren, of wanneer we ons huis zien instorten, omdat het fundament waarop het gebouwd is niet stevig blijkt te zijn of verwaarloosd is geweest.

€27,-

Online cursus
‘Fundamenten van persoonlijk leiderschap’

Toegang tot de InsideUp Online Academy
mét bonusmateriaal
Totale doorlooptijd 70 minuten